Dutch in Dordrecht

Conversatielessen

Dutch in Dordrecht gelooft dat je de Nederlandse taal het snelst onder de knie krijgt door de geleerde taalvaardigheden zoveel mogelijk toe te passen in de praktijk. Vanuit die gedachte zijn de conversatielessen ontstaan. Sommige cursisten komen niet dagelijks in contact met de Nederlandse taal, anderen willen graag vloeiender leren spreken. De converstatielessen zijn daarom een mooie kans om de spreek- en luistervaardigheid in een informele en ongedwongen sfeer te oefenen.

Iedereen kan aanschuiven bij de conversatielessen. Dat maakt het ook mogelijk om kennis te maken met de andere cursisten. Door middel van verschillende opdrachten wordt er wekelijks een nieuw thema behandeld. Zo spelen we allerdaagse situaties na, spreken we over actuele onderwerpen en houden we dicussies over culturele aspecten. De bedoeling is dat iedereen aan het woord komt en op zijn of haar niveau deelneemt. Uiteraard wordt er tijdens deze les alleen Nederlands gesproken. 

Lestijden: 

tot A2-niveau: dinsdagavond 19:00 - 20:00 uur 

vanaf A2-niveau: dinsdagavond 20:00 - 21:00 uur

Voor wie:    Iedereen die zijn spreekvaardigheid wil verbeteren. Het aanvangsniveau is minimaal A1. 
Aanmelden: 

Je kunt je uiterlijk op de maandag voor de eerstvolgende les aanmelden. De les gaat door bij een minimale deelname van 4 personen. 

Kosten:      

€15,00 per les

€125,00 bij afname van 10 lessen 

Dutch in Dordrecht