Dutch in Dordrecht

Individuele lessen

Tijdens de individuele taallessen werk je één op één met de docent. De docent kan haar aandacht volledig op jou richten, waardoor je in een korte tijd snel de taal kunt leren. Samen stel je een persoonlijk traject op dat aansluit bij je huidige taalniveau.

De lessen worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen en leerwensen. Je kunt daarbij denken aan het behalen van een taaltoets, Nederlands gericht op het werk of studie of het verbeteren van de woordenschat, grammatica of spreekvaardigheid.

Cursusduur en contacturen

In overleg met de docent worden de lestijden en de cursusduur bepaald. De uren zijn flexibel in te plannen, ideaal voor mensen die veel reizen en een drukke agenda hebben. Het is dus ook mogelijk om in bepaalde periodes een intensiever lesprogramma te volgen. 

Locatie

De lessen kunnen plaatsvinden op de leslocatie van Dutch in Dordrecht (Vest 72 in Dordrecht), maar het is ook mogelijk om Nederlands aan huis of op uw werkplek te volgen. 

Maatwerk in groepsverband

Indien je liever met familieleden, vrienden of een partner de taal leert, is dat ook mogelijk. Leren in een kleine groep is dynamisch en zorgt ervoor dat je elkaar stimuleert. Op die manier kan je hetgeen wat je in de les geleerd hebt thuis direct toepassen.


Aanmelden