Gevorderd B1+ / B2

De gevorderde cursussen bieden je een stevige basis voor het gebruik van de Nederlandse taal. In deze cursussen gaan we dieper in op zakelijke en academische thema's. De onderwerpen zijn relevant voor privésituaties, werk en studie. Het tempo en niveau is hoog tijdens deze cursussen.

Gevorderd: B1 > B1+ 

Tijdens deze cursus werken we met authentieke lees- en luisterfragmenten en ook zal de schrijfvaardigheid meer centraal staan. Na afloop van de cursus kan je je in de meeste situaties moeiteloos redden. Je kunt beschrijving geven van ervaringen, gebeurtenissen, dromen, verwachtingen en ambities.

 

Aanmelden

Gevorderd: B1+ > B2

Aan het eind van de cursus beheers je alle vaardigheden op zo'n manier dat je moeiteloos een diepgaand gesprek kunt voeren, een brief kunt schrijven, een presentatie kan geven of kan studeren in het Nederlands. Met dit niveau ben je klaar voor het staatsexamen programma 2.

 

Aanmelden


 

Praktische Informatie

 

Cursusduur

20 weken (1 keer per week les)

Kosten

€ 735,00 per cursus (betaling in twee termijnen mogelijk). 

Studielast

5 – 8 uur zelfstudie per week

Groepsgrootte

Minimum 6, maximum 10

Doelgroep

Midden- tot hoogopgeleide anderstaligen

Toelatingseisen

B1-niveau of B1+- niveau (wordt tijdens een intake beoordeeld)

Aanmelden

Voor aanvang van de cursus vindt er een (gratis) intakegesprek plaats. Na het intakegesprek kun je je aanmelden voor de cursus. Aanmelden is mogelijk tot twee weken voor aanvang van de cursus.

Plan een intake