Individuele lessen

Tijdens de individuele taallessen werk je één op één met de docent. De docent kan zijn/haar aandacht volledig op jou richten, waardoor je in een korte tijd snel de taal kunt leren. Samen stellen we een persoonlijk traject op dat aansluit bij je huidige taalniveau.

De lessen worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen en leerwensen. Je kunt daarbij denken aan het behalen van een taaltoets, Nederlands gericht op het werk of studie of het verbeteren van de woordenschat, grammatica of spreekvaardigheid.

Cursusduur en contacturen

In overleg met de docent worden de lestijden en de cursusduur bepaald. De uren zijn flexibel in te plannen, ideaal voor mensen met een drukke agenda. Daarnaast is het mogelijk om in bepaalde periodes een intensiever lesprogramma te volgen.

Locatie

De lessen kunnen plaatsvinden op de leslocatie van Dutch in Dordrecht, maar het is ook mogelijk om Nederlands aan huis of op uw werkplek te volgen.

Online lessen

Ben je vaak in het buitenland of wil privéles zonder reistijd? Dat kan ook! Via je eigen computer met internetverbinding word je begeleid bij het leren van de Nederlandse taal.

Maatwerk in groepsverband

Indien je liever met familieleden, vrienden of een partner de taal leert, is dat ook mogelijk. Leren in een kleine groep is dynamisch en zorgt ervoor dat je elkaar stimuleert. Op die manier kan je hetgeen je in de les geleerd hebt thuis direct toepassen.


Aanmelden