Incompany

Voor bedrijven en organisaties verzorgt Dutch in Dordrecht cursussen op maat. Heeft u een medewerker of een groep medewerkers die u een cursus Nederlands wilt aanbieden op hun eigen werkplek? Dutch in Dordrecht komt naar u toe.  

 

Kennismaking en intake

Tijdens een intakegesprek bespreken we uw behoeften en wordt er geïnventariseerd welke kennis van de Nederlandse taal nodig is in de werksituatie. Daarnaast nemen we een toets af om het taalniveau van uw medewerkers te bepalen.

Tijdens de training

Op basis van uw wensen en het huidige taalniveau wordt er een passend lesprogramma opgesteld voor de medewerkers. Tijdens de trajecten worden specifieke taalvaardigheden behandeld zoals spreekvaardigheid, (zakelijke) woordenschat of schriftelijke communicatie, waarbij de werksituatie en de functie van de medewerkers het uitgangspunt is. Naast het aanleren van de Nederlandse taal besteden we ook aandacht aan cultuurverschillen.

Praktijkdag (optioneel)

Om inzicht te geven in de dagelijkse werksituatie kunnen we een praktijkdag inplannen. De docent brengt een bezoek aan de werkplek en spreekt zowel met de werknemer als de leidinggevende over competenties en het gebruik van de taal. Tijdens dit bezoek krijgen we een goed beeld van de persoonlijke taalbelemmeringen. In de lessen wordt hier dan speciale aandacht aan besteed.

Evaluatie

De cursus wordt afgesloten met een toets. Bij het behalen van de toets ontvangt de medewerker een certificaat. Tijdens een evaluatiegesprek bespreken we de uitkomsten van de cursus.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de incompany cursussen of hebt u speciale wensen? Neem vrijblijvend contact op.