Online individuele lessen

Als je niet in de gelegenheid bent om naar de lessen te komen, kan het volgen van individuele online lessen de oplossing bieden! Tijdens de individuele lessen werk je één op één met de docent. De docent kan zijn/haar aandacht volledig op jou richten, waardoor je in een korte tijd je taalvaardigheid naar een hoger niveau kunt brengen.

Samen stellen we een persoonlijk traject op dat aansluit bij je huidige taalniveau. De lessen worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen en leerwensen. Je kunt daarbij denken aan het behalen van een taaltoets, Nederlands gericht op het werk of studie of het verbeteren van de woordenschat, grammatica of spreekvaardigheid.

Cursusduur en lestijden

In overleg met de docent worden de lestijden en de cursusduur bepaald. De uren zijn flexibel in te plannen, ideaal voor mensen met een drukke agenda. Daarnaast is het mogelijk om in bepaalde periodes een intensiever lesprogramma te volgen.

Kosten

Omdat het momenteel niet mogelijk is om groepslessen te volgen, bieden we de individuele online lessen tegen een speciaal tarief aan. De kosten voor één individuele les bedragen €50,00 per uur. Wanneer je 10 lessen in een keer afneemt betaal je €450,00 en ontvang je dus één les gratis.

Persoonlijk lesplan opstellen

Wil je meer informatie of een persoonlijk lesplan opstellen? Neem dan contact op om een (telefonisch) intakegesprek in te plannen.


Aanmelden