Online schrijfcursus

Schrijven is de ideale vaardigheid om zelfstandig vanuit huis te oefenen. Toch heb je soms misschien wat behoefte aan feedback om je schrijfvaardigheid naar een hoger niveau te brengen. Misschien twijfel je over het woordgebruik, de stijl of de zinsopbouw. Dit kan zowel om persoonlijke als zakelijke schrijfteksten gaan. Wij helpen je graag om je schrijfvaardigheid te verbeteren.

Wat is inbegrepen?

  • Wekelijkse schrijfopdracht

Wekelijks krijg je per e-mail een schrijfopdracht op jouw niveau toegestuurd. Persoonlijke en zakelijke schrijfteksten worden hierbij afgewisseld. Werk je liever aan je eigen schrijfteksten? Ook dat is mogelijk!

  • Tips om je schrijfstijl te verbeteren

Bij elke schrijfodracht krijg je een aantal gerichte tips die van toepassing zijn op de specifieke taak. Deze tips kunnen je helpen om doelgerichter te schrijven en je schrijfstijl aan te passen aan de soort tekst.

  • Correcties van je docent

Zodra je klaar bent met de schrijfopdracht, stuur je deze naar je docent. Je docent zal de schrijftekst corrigeren en tips geven voor de volgende opdracht. Het contact zal via e-mail onderhouden worden en natuurlijk staat je docent ook ter beschikking voor al je overige vragen.

Wat kost het?

Een programma van 5 weken kost €75,00. Je ontvangt een factuur voor aanvang van de lessen. De cursussen lopen door, dus het is mogelijk om op elk moment in te stromen.

Persoonlijk lesplan opstellen

Wil je meer informatie of een persoonlijk lesplan opstellen? Neem dan contact op om een (telefonisch) intakegesprek in te plannen. 

Aanmelden